Dagjeuitmetfamilie.nl

Image1 Image2 Image3

Dagje uit met bedrijf?

Voor wie

Op zoek naar een leuk uitje met je collega’s? Pitch&Putt Golf is een gezellig bedrijfsuitje voor zowel grote als kleine groepen. Nog nooit op een golfbaan geweest of golfervaring in overvloed? Op een Pitch&Putt Golfbaan kan iedereen een balletje slaan.

Ook kan de activiteit gecombineerd worden met een vergadering of een bedrijfspresentatie. Mogelijkheden genoeg en aangevuld met een uitgebreide lunch, gezellige borrel of heerlijk buffet, diner of BBQ een compleet bedrijfsuitje voor iedereen!

Wat

Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur. Bedrijfsarrangementen zijn al te boeken vanaf € 14,- p.p. Heb je speciale wensen voor je bedrijfsuitje? Neem dan even contact op met de gewenste baan voor een arrangement op maat.
De genoemde vanaf prijs is gebaseerd op 18 holes Pitch&Putt Golf. Uiteraard behoort het spelen van 9 holes Pitch&Putt Golf ook tot de mogelijkheden (prijs vanaf € 10,50 p.p.).

Waar

Met ruim 20 banen in Nederland, is er altijd wel eentje in de buurt. Zeker weten of een baan beschikbaar is? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in! Nog vragen? Kijk op www.pitch-putt.nl of neem contact op met de gewenste baan.

Vrijblijvende aanvraag!


Volg ons op twitter en facebook: Twitter Facebook